Top 10 Vibrators Juli 2023

Top 10 Vibrators Juli 2023

Iedereen heeft een eigen voorkeur als het aankomt op vibrators, groot/klein, hard/zacht, langzaam/snel en ga zo maar door. Of u nu van hard, snel, klein of groot houdt er zit voor iedereen iets bij.
Er zijn ook ongelofelijk veel verschillende soorten vibrators in alle kleuren en maten. Sex speeltjes zijn aanwezig in bijna elk huis maar nog steeds rust er een soort taboe op terwijl dit helemaal niet nodig is. Het is de beste manier om te ontdekken waar u wel en niet van houd op intiem gebied, samen of alleen. Ook kan het helpen om uw sexleven wat spannender te maken.
En geen zorgen, mocht u besloten hebben om te bestellen, wij bezorgen discreet!
Vergeet niet om de vibrators goed schoon te maken na gebruik, in onze webshop verkopen wij tevens speciale schoonmaak producten hiervoor.

Top 10 Vibrators Juni 2023

1 . Bullet Vibrator S Pleasures Purple (8,5 x 2,5 cm)

Een schattige vibrator verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze heeft 10 verschillende vibrerende standen en is 8,5cm lang. Kan opgeladen worden met een USB kabel en is gemakkelijk schoon te maken. 

2.Vibrator Liebe Purple

Een vibrator voor dubbel plezier! Zowel de clitorus als de G-spot worden gestimuleerd. Verkrijgbaar in diverse kleuren en heeft maar liefst 15 verschillende vibrerende standen.

3. Vibrator Svakom Red

Deze kleine vibrator is perfect voor koppels of sexpartners die op afstand van elkaar zijn. Via een app kan deze bediend worden op grote afstand. Er is een led licht ingebouwd en heeft 11 verschillende standen. Ook deze word opgeladen via een USB kabel.

4. Vibrator S pleasures

Deze klassieke vibrator van S Pleasures is verkrijgbaar in verschillende kleuren, kan zowel vaginaal als anaal gebruikt worden en de G spot word ook gestimuleerd. De vibrator werkt op batterijen *2x AAA* en is gemakkelijk schoon te maken.

Batterijen zijn niet inbegrepen

5. Gino Vibrator Purple FeelzToys

Verkrijgbaar in verschillende kleuren. De vibrator heeft een lengte van ongeveer 16cm en een diameter van ongeveer 3,5cm. Waterdicht en zeer goed in het stimuleren van de G spot. Beschikt over 7 verschillende standen en werkt op 2x AAA batterijen *niet inbegrepen

6. Vibrator Kiiroo Teledildonic Pearl Black

Simpel uitgevoerde goed werkende vibrator. Deze zwarte vibrator heeft een lengte van ongeveer 20cm en is oplaadbaar met USB. Vibrator heeft 1 stand en is gemakkelijk schoon te maken

 

7. Vibrator Liebe Blue Dark blue

Deze kleine vibrator is erg gewild. Hij heeft een lengte van ongeveer 10 cm en is leverbaar in verschillende kleuren. De vibrator kan daarom ook goed gebruikt worden op erogene zones (clitorus, borsten enz). Hij is erg stil en werkt op 2x AAA batterijen *niet inbegrepen.

 

8. Lea Vibrator Soft Pink FeelzToys

Deze vibrator is verkrijgbaar in 2 kleuren, zacht roze en blauw. Oplaadbaar en heeft een lengte van ongeveer 20cm. 7 verschillende patronen en 14 verschillende snelheden, voor ieder wat wils dus. Stimuleert tevens de clitorus.

 

9.

Vibrator B Swish BSBDC0552 Black

Een nette zwarte vibrator met een lengte van ongeveer 15,2 cm. De vibrator heeft 6 patronen met 6 verschillende snelheden. Waterdicht dus ook erg gemakkelijk schoon te maken. Werkt op 2x AAA batterijen *niet inbegrepen

 

10.

G-Spot Vibrator Arc Dame Blue

De naam zegt het al, DE must have voor de G-spot! De vibrator is ongeveer 19cm lang en is erg licht en makkelijk in gebruik. Heeft 5 verschillende snelheden en is oplaadbaar met USB. Waterdicht dus ook erg gemakkelijk om schoon te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar blog